Opinia Timisoarei

Bastanul Mihai Nicolae, unul dintre cei mai bogati tigani din Timisoara, care a scos pistolul in fata judecatorilor, condamnat definitiv. Barbatul e plecat din tara

TIMISOARA. 5 ani si jumatate! Atat va sta dupa gratii Mihai Nicolae, considerat unul dintre cei mai avuti rromi din Timisoara. El a fost condamnat definitiv.

Judecatorii de la Curtea de Apel Timisoara a dat marti verdictul dupa 4 ore de deliberari si alte doua saptamani de amanari ale pronuntarii. Magistratii au judecat recursul formulat de Mihai Nicolae, care fusese condamnat in prima  instanta la 5 ani si jumatate de inchisoare cu executare. Judecatorii de la Curtea de Apel au respins marti recursul.

Potrivit unor surse din Palatul Dicasterial, Mihai Nicolae este plecat din tara.

In 2008, pe cand se afla in proces cu Ionelas Carpaci pentru un teren care valora cateva milioane de euro, in instanta, Mihai Nicolae a scos un pistol chiar in fata judecatorului. A fost imediat retinut si arestat preventiv mai bine de 3 luni.

Judecatoria Timisoara l-a condamnat pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor si tulburarea ordinii publice. Aparatorii lui Mihai Nicolae au facut recurs.

Acum ca a fost condamnat definitiv, Mihai Nicolae urmeaza sa ajunga in Penitenciarul Timisoara. Se pare insa ca barbatul nu mai este in tara. Daca nu se prezinta de bunavoie in urmatoarele ore la inchisoare, pe numele lui va fi emis un mandat european de arestare.

(sursa foto: adevarul.ro)

Exit mobile version