Opinia Timisoarei

BARFE: What’s up, Doc? Primarul Nicolae Robu doarme iepureste si mananca iepureste. Zilnic, cate un… morcov

TIMISOARA. Intrat in lumea conferintelor animate de fiecare zi pentru a transmite electoratului, mai mult sau mai putin demagogic, ce proiecte futuriste de milioane de euro va implementa in Timisoara sa iubita, primarul Nicolae Robu nu face niciun secret din faptul ca este fanul celui mai popular personaj de desene animate din toate timpurile.

Sigur, nu a venit in fata jurnalistilor pentru a-si deschide sufletul de copil si a recunoaste timid ca, uneori, este surprins in camera sa vizionand dvd-uri cu nazdravanul Bugs Bunny, ci doar a confirmat preluarea unui obicei culinar din arsenalul gastronomic al iepurasului fictiv care, in prezent, este mascota fratilor Warner.

Despre ce este vorba? „Mananc aproape in fiecare zi cate un morcov! Imi place, pur si simplu, imi aduc de acasa, in fiecare zi, cate un morcov. Sunt presat de timp intotdeauna, nu apuc sa mananc in tihna, si atunci ceea ce mananc, pe masina, de obicei, este un morcov, o banana, ceva de genul acesta. Nu am excese, niciodata nu am avut excese culinare, dar mai pacatuiesc”, a explicat primarul, dupa ce a fost vazut chiar de jurnalisti muscand cu pofta dintr-o bucata de morcov scoasa dintr-un servetel.

Mai mult, atat de contaminat este primarul Robu de nazdravaniile idolului sau animat, incat, vrand-nevrand, si-a atasat la vocabularul citadin si cateva fraze din retorica iepurasului, nu o data fiind auzit in piata publica adresandu-se, ironic, contestatarilor sai cu “What’s up, Doc?” sau amenintandu-si adversarii politici cu celebra fraza iepureasca „Of course, you realize…this means war” („Desigur, intelegi ca… asta inseamna razboi!”).

Sursele noastre abil conspirate in anticamera Cabinetului 1 ne-au dezvaluit ca, uneori, nostalgic, primarul mai vizioneaza si desene animate cu Popeye Marinarul, insa pentru a nu starni suspiciuni asupra simpatiilor sale politice mai vechi, a decis ca pe lista legumelor sale preferate sa nu prinda nici macar o frunzulita de spanac…

***

NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!

Exit mobile version