Opinia Timisoarei

BARFE: Subprefecta Liliana Onet, o impatimita a prezentarilor de moda si a cluburilor din Timisoara

TIMISOARA. Proaspat unsa ca subprefect al judetului Timis, Liliana Onet nu renunta la activitatile dragi sufletului ei. Se pare ca doamna subprefect este o impatimita a prezentarilor de moda si a noptilor pierdute prin cluburi, ce-i drept, la sfarsit de saptamana.

La finalul saptamanii trecute, si-a luat o rochita sexy, de seara, cu un decolteu generos, si s-a dus la marea deschidere a strandului Heaven Pool&Lounge, unde avea loc o prezentare de moda a lui Razvan Ciobanu.

Subprefectul de Timis a privit cu atentie tinutele purtate de modelele care au defilat pe catwalk si a aplaudat fiecare moment deosebit. Dupa parada de moda, a ramas si la concertul formatiei Directia 5 si a cantat impreuna cu baietii care au un mare succes la timisorence.

„Nu am fost la concertul formatiei Directia 5, am fost la prezentarea de moda a lui Razvan Ciobanu. Concertul s-a nimerit sa fie dupa, nu prea sunt printre preferintele mele muzicale”, a spus pentru www.opiniatimisoarei.ro Liliana Onet.

Se pare ca doamna subprefect impaca foarte bine munca de la Prefectura cu cea de acasa, dar si cu distractia din weekend.

 

 

Exit mobile version