Opinia Timisoarei

BARFE: Seful Directiei de Mediu Vasile Ciupa pleaca din Primarie? Deocamdata, a fugit in concediu!

TIMISOARA. Vremuri grele la Primaria Timisoara pentru directorii care au fost alaturi de fostul primar Gheorghe Ciuhandu mai mult decat trebuia. Se pare ca imediat dupa alegeri, sefii de directii s-au vorbit ca daca viceprimarul Adrian Orza nu castiga Primaria Timisoara, isi dau demisia in bloc.

Singura care si-a respectat angajamentul a fost Violeta Mihalache, fosta sefa a Directiei de Comunicare. Restul s-au dat bine pe langa actualul primar cu speranta ca inca pot sa-si continue afacerile. Treburile nu mai merg atat de bine pentru unii. Vasile Ciupa, inca sef al Directiei de Mediu, si-ar fi luat un ”binemeritat concediu” si se zvoneste ca atunci cand revine, vrea sa iasa la pensie.

Desi nu s-ar retrage in glorie, Ciupa ar scuti actuala administratie de efortul unei concedieri la limita legalitatii, in conditiile in care, de-a lungul timpului, a fost implicat in mai multe scandaluri pornite fix de la Directia de Mediu.

_______________________________________________

NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!

Exit mobile version