Opinia Timisoarei

BARFE: Sanandreiul fierbe! Se aduna semnaturi pentru REFERENDUM! Oamenii vor sa-l dea jos pe primarul de Sanandrei Florin Coman, care si-a lasat familia pentru a doua amanta

Idila primarului din Sanandrei cu sotia celui mai bun prieten al sau pare sa fi lasat urme adanci in constiinta publica locala, desi dublul adulter a fost transformat intempestiv, inca din toamna anului trecut, intr-un soi de uniune consensuala, dupa cei doi amorezi si-au parasit familiile si s-au mutat impreuna.

Oamenii nu pot trece cu vederea faptul ca primarul Florin Coman a sedus partenera de viata a celui mai bun amic al sau, atitudine cu atat mai demna de dispret, cu cat omul de afaceri Liviu Gherman, proprietarul bazei sportive din Sanandrei, i-a finantat o parte din campania electorala si l-a ajutat sa ajunga primar. Ba mai mult, este si nasul celor doi copii ai primarului.

In aceste conditii, agentii nostri sub acoperire ne-au sesizat ca prin Sanandrei si prin satele apartinatoare au inceput sa circule liste cu semnaturi pentru demiterea primarului in calduri, oamenii netrecand cu vederea faptul ca, in urma cu cativa ani, Florin Coman a avut o aventura amoroasa chiar si cu fata preotului din comuna. Si atunci, ca si acum, tanarul edil si-a parasit caminul conjugal, dar la vremea respectiva a revenit acasa dupa cateva luni de ratacire.

Grupul de initiativa pentru schimbarea primarului din Sanandrei spera sa adune cele aproximativ 1200 de semnaturi necesare pentru declansarea referendumului cat mai repede, optimismul lor bazandu-se pe faptul ca pana in prezent peste 500 de sanandreieni au iscalit pentru demiterea primarului.

Sigur ca daca o sa vina cineva sa ma intrebe daca-s de acord cu schimbarea, o sa dau semnatura! Adulterul primarului este un gest de imoralitate cras, care ne-a facut de rusine! Ce exemplu da acest om tinerilor din comuna!?”, s-a intreabat retoric un localnic din Sanandrei.

Conform calculelor celor ce pregatesc sanctionarea primarului Florin Coman, listele cu cele 1200 de semnaturi vor fi trimise prefectului cat mai curand, pentru ca reprezentantul Guvernului in teritoriu sa stabileasca data referendumului. In cazul in care minimum 2356 de locuitori cu drept de vot vor spune DA la intrebarea ce vizeaza demiterea primarului, este posibil ca, in aceasta toamna, la Sanandrei sa vorbim despre un alt primar…

***
NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!

Exit mobile version