Opinia Timisoarei

BARFE! Proiectele faraonice ale primarului Robu lasa sportul juvenil fara „prime de joc”!


TIMISOARA. In timp ce mai-marii orasului si ai judetului se „dueleaza” cu milioane de lei din bani publici cu care finanteaza fotbalul, baschetul si, printre picaturi, rugby-ul, exista sportivi  sau antrenori de la alte sporturi care asteapta cu nerabdare primele de performanta promise de autoritati la sfarsitul anului trecut. Spre exemplu, primarul Nicolae Robu pare foarte grijuliu cu proiectul sau de suflet, ACS Poli, spre care a dirijat sume enorme de bani din bugetul local, insa nu este la fel de atent cu plata unor prime de performanta ridicol de mici, de ordinul catorva sute de lei, ce trebuiau achitate in ultimele zile ale anului 2012.

Exista copii si juniori foarte talentati la gimnastica, tenis, atletism, canotaj si alte sporturi, cu performante deosebite la nivel national, care asteapta „finantarile” promise de Primaria Timisoara, adica suma de 1.200 de lei de fiecare campion, insa acesti bani se pare ca s-au blocat, undeva, pe traseul dintre Directia Fiscala si Cabinetul 1. Nimeni nu stie daca acesti bani din bugetul local vor mai ajunge la micutii sportivi, insa este cat se poate de clar ca primul gospodar al urbei a inceput sa dirijeze fondurile publice spre proiectele sale faraonice, intre care la loc de cinste figureaza chiar si ACS Poli…

***
NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!

Exit mobile version