Opinia Timisoarei

BARFE: Primul city-manager din istoria Timisoarei, Sorin Dragoi, si-a inceput jobul cu un… binemeritat concediu

TIMISOARA. Orice lucru temeinic incepe cu o pauza. De la regula nu se abate nici primul city manager pe care il are Timisoara, Sorin Dragoi, care, inainte sa inceapa lucrul pe postul obtinut, si-a luat o binemeritata vacanta.

Dragoi a castigat in 13 martie concursul pentru functia de city manager al Timisoarei. A obtinut nota 9,3 dupa ce a prezentat comisiei un proiect de management la care a muncit intens.

CITESTE SI: City managerul Timisoarei: oamenii trebuie sa vada viitorul spectacol de jocuri de apa, lumini si muzica pe Bega dintr-o tribuna

Munca istovitoare la proiect l-a obosit insa, asa ca, imediat dupa ce si-a vazut asigurat postul,  si-a luat o vacanta de cateva zile si a plecat din tara, sa se relaxeze, ca sa se intoarca la serviciu cu forte proaspete. Sorin Dragoi este constient de importanta functiei pe care o are si a revenit, de luni, la Primaria Timisoara, pregatit sa stabileasca standarde inalte in ceea ce priveste administratia publica. A impartasit fericirea cu prietenii lui de pe Facebook, unde si-a actualizat deja locul de munca.

„Am terminat cu brio concursul de city manager al municipiului Timisoara. Pentru mine personal este o mandrie, dar reprezinta si o mare responsabilitate tinand cont de faptul ca trebuie sa stabilesc standarde inalte in ce priveste administratia publica”, a scris Dragoi pe Facebook.

***
NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!

Exit mobile version