Opinia Timisoarei

BARFE: O datorie de aproape un milion de euro, „stinsa” de Dinu Patriciu la Timisoara! Vezi despre ce este vorba!

Achitat in dosarul in care a fost acuzat de manipularea pietei de capital, delapidare, inselaciune si alte infractiuni, unde procurorii au solicitat aplicarea unei pedepse de 20 de ani de inchisoare, Dinu Patriciu a devenit mai flexibil cu partenerii de afaceri din Timisoara chiar cu cateva zile inainte de pronuntarea verdictului.

Mai exact, miliardarul si-a achitat o mare datorie catre un om de afaceri din orasul de pe Bega, dupa o perioada de cativa ani in care toate negocierile avocatesti pentru recuperarea sumei au fost sortite esecului.

Lichidarea datoriei de aproape un milion de euro s-a facut la Brasov, in salonul unui hotel de lux, iar cele doua parti s-au inteles rapid asupra sumei finale si a modalitatii de transfer, rapiditatea rezolvarii problemei luandu-i prin surprindere pe toti cei ce aveau cunostinta despre vesnicele tergiversari ale decontarii banilor.

Deocamdata, nimeni nu a aflat ce resorturi personale l-au determinat pe Patriciu sa achite, brusc, o datorie neonorata de atata vreme, speculandu-se ideea ca miliardarul a luat in considerare si varianta condamnarii la inchisoare, motiv pentru care si-a incheiat socotelile cu principalii fosti parteneri de afaceri. in ciuda speculatiilor utopice, nu s-a descoperit nicio legatura de cauzalitate intre suma incasata de intreprinzatorul timisorean si sentinta de achitare in dosarul Rompetrol, chiar daca clementa magistratilor s-a manifestat la cateva zile de la marea decontare…

***

NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!

Exit mobile version