Opinia Timisoarei

BARFE: Nicolae Robu si Ioan Cojocari isi fac concediul impreuna? Au ales aceeasi destinatie si aceeasi perioada

TIMISOARA. Nimeni, niciodata nu s-ar fi gandit. Si totusi se intampla. Secretarul primariei Timisoara, Ioan Cojocari se duce in vacanta, in acelasi loc si in aceeasi perioada cu seful sau, primarul Nicolae Robu! Dar cum e posibil asa ceva?

A fost ceva premeditat? Nicolae Robu obisnuieste de ani buni sa isi petreaca concediile pe plaja la Mamaia. Mai mult decat atat, pe aceasta plaja a luat decizia de a intra in politica si de a deveni membru al PNL Timis.

De cealalta parte, Ioan Cojocari nu se poate lauda ca i-a intrat in obicei sa mearga in concedii la Mamaia, dar in acest an a ales aceasta destinatie. Si-a luat biletul din timp, prin mai-iunie, fara sa se gandeasca prea mult cine ii va fi sef in momentul concediului.

Daca a fost o intamplare sau nu ca cei doi si-au programat concediile in acelasi timp si loc, doar ei stiu si, poate, cine stie, poate iau impreuna o decizie importanta pentru Timisoara, chiar pe plaja de la Mamaia.

_______________________________________________

NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!

Exit mobile version