Opinia Timisoarei

BARFE: Maria Grapini se inghesuie la chermeze si vaneaza cameramani ca sa apara la televizoare

TIMISOARA. Daca e festival, e lume multa, prilej bun sa ne bagam in seama acu ca bat alegerile la usa. Sacrificam duminica si mergem sa dam piept cu Maria Sa Votantul, si-a zis simpatica doamna a panglicilor Timisoarei, Maria Grapini. Zis si facut.

Si-a imbracat taiorasul verde praz din tinerete, si-a incaltat pantofii cu toc si a dat fuguta la Festivalul Paprikasului de la Buzias. Singura cuc, s-a invartit prin multime, doar – doar o recunoaste cineva si o intreaba de sanatate. Pentru ca “operatiunea” s-a soldat cu un esec, iar participantii n-aveau decat grija infulecatului de paprikas proaspat din farfuriile umplute cu varf, doamna s-a reorientat rapid si a inceput sa-i caute cu ingrijorare, din priviri, pe cameramanii de pe la televiziunile venite sa acopere evenimentul care a dezmortit pentru o dupa-amiaza micuta statiune banateana.

Operatorii aveau insa alte misiuni la fata locului si au ignorat-o. Furioasa ca niciun reporter nu s-a repezit sa-i ia o parere pertinenta despre retetele de paprikas ale maestrilor care invarteau linguroaiele-n ceaune, Maria Grapini s-a asezat pe una din bancutele din fata scenei unde se desfasura spectacolul de muzica populara. Sursele noastre bine conspirate in sanul festivalului ne-au spus ca nici horele banatene n-au fost pe placul doamnei si n-au reusit sa-i aline supararea, pentru ca, la scurta vreme a facut cale-ntoarsa la Timisoara, fara sa fi aparut pe la televizoare.

***

NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!

Exit mobile version