Opinia Timisoarei

BARFE! Lupta pentru sefia Politiei Locale Timisoara a ajuns la episodul „Microbuzul rosu”!


TIMISOARA. Lupta pentru sefia Politiei Locale Timisoara pare sa fi intrat intr-o noua etapa, cea a fluturasilor plasati discret in cutiile postale, dupa ce metodele clasice de a-l indupleca pe primarul Nicolae Robu sa renunte la serviciile „bodyguardului” cazon Doru Spataru au esuat lamentabil. Astfel, mai multi cititori vigilenti ne-au sesizat ca, la nivelul cutiilor postale de cartier, circula o anonima in care se fac dezvaluiri cutremuratoare despre tandemul Spataru – Cojan.

Ce spune anonimul semnatar al hartiei intitulate „solutia salvatoare”? Nici mai mult nici mai putin decat ca, din dispozitia celor doi, cersetorii si oamenii strazii din Timisoara sunt imbarcati cu forta intr-un microbuz rosu, cu numarul de inmatriculare TM-03-ZFD, plimbati prin oras si apoi abandonati in camp, in zona localitatilor limitrofe Timisoarei. Astfel, cu acest „vehicul al terorii” se face marea deportare a cersetorilor din Orasul florilor, care sunt imprastiati prin Remetea Mare, Recas, Cheveres, unde locuitorii sunt obligati sa asiste stupefiati si neputinciosi la furturile de prin camari la care se dedau musafirii nepoftiti.

Specialistii dintr-un laborator profilat pe studiul anonimelor ne-au dezvaluit ca obiceiul de a se forta preluarea unei functii prin lansarea de baloane de sapun apartine unei epoci demult apuse si, statistic, doar 19,89 la suta dintre cei care apeleaza la aceste trucuri iertine reusesc sa-si vada visul implinit! Asta, daca nu sunt identificati la timp si supusi orprobiului public…

***
NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!

Exit mobile version