Opinia Timisoarei

BARFE! In Consiliul Local Timisoara, ca intr-o casnicie. Cum a fost la ultima sedinta ordinara!

Consilierii locali si-au luat adio de la formula in care au stat in ultimii ani. intr-o atmosfera tensionata, alesii nu au lasat sa treaca mai multe proiecte de patrimoniu si au facut glume usor penibile unii despre altii.

A fost luat la misto longevivul secretar Ioan Cojocari, caruia deja consilierii municipali au inceput sa-i caute inlocuitor. Cojo, asa cum il alinta majoritatea ”prietenilor” din Primaria Timisoara, si-a luat ramas bun de la colegii lui de sedinte.

”Din punctul meu de vedere, ati fost un consiliu foarte simpatic, a fost mai greu la inceput, ca intr-o casnicie. Usa secretarului municipiului este deschisa si pentru cei care veti mai fi consilieri si pentru cei care nu veti mai fi. Acesta este al 5-lea consiliu prin care, prin voia sortii, am fost pe postul acesta. Sanatate si toate cele bune”, le-a spus putin ironic Cojocari.

Primarul Gheorghe Ciuhandu i-a mustrat putin pe alesii prezenti. ”Nu pot sa spun ca ati fost cel mai bun consiliu local, dar vreau sa ne despartim in conditii civilizate”, a incheiat Ciuhandu ultima sedinta a Consiliului Local Timisoara, inainte de alegeri.

__________________

NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!

Exit mobile version