Opinia Timisoarei

BARFE: Functia de sef al Politiei Locale, adjudecata in urma unui gest de utilitate politica?

Sensibil la gesturile de respect maxim, aflate la limita obedientei, primarul Nicolae Robu pare sa fi fost cucerit de o „operatiune” de maxima importanta a doi agenti ai Politiei Locale Timisoara si, in consecinta, este posibil sa fi renuntat la gandul debarcarii din functie a directorului Doru Spataru.

Exercitiul de admiratie pentru noul sef al administratiei locale s-a derulat in data de 29 iunie 2012, cand doi politisti comunitari, echipati corespunzator, au fost plasati in fata sediului PNL Timis cu misiunea stricta de a tine un loc de parcare pentru limuzina cu care primarul Robu urma sa se deplaseze de la primarie la partid.

Oamenii lui Spataru au executat ordinele fara cracnire, n-au incalcat consemnul si, in acest fel, au contribuit la parcarea primei masini din municipiu chiar la clanta usii de intrare in PNL.

Cum sa nu-i iubesti, brusc, pe oamenii care-ti fac asemenea cadouri nepretuite? in fata acestei dovezi de admiratie si atasament politic, primarul Nicolae Robu a ramas fara replica, adica nu a mai adus vorba persuasiv despre iminenta schimbare a fostului comisar-sef Doru Spataru, candva inspector sef al Politiei Timis, cu fostul comisar-sef Filip Stancu, candva sef al Politiei Rutiere Timis.

Observatorii vietii citadine si politice locale asteapta mutarea lui Filip Stancu, in conditiile in care candidatura sa a fost votata, deja, in birourile politice permanente ale PSD si PNL. Carcotasii de serviciu aflati prin fostele birouri ale Politiei Rutiere nu exclud varianta ca in acest joc de sah institutional sa intervina o mutare in plic…

***

NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!

Exit mobile version