Opinia Timisoarei

BARFE: Focoasa timisoreanca Silvia Pop face bani pe timp de criza! Ioan Timofte are dupa ce sa suspine

TIMISOARA. Cota de piata mondena a Silviei Pop, fosta sotie a fotbalistului Ioan Timofte, pare sa fie intr-o usoara crestere in ultima vreme, dupa ce, nu cu mult timp in urma, a incasat nu mai putin de 15.000 de euro pentru aparitia intr-un spot publicitar.
Mortare uscate, glet si adezive, iar peste toate astea – nurii dezgoliti ai senzualei timisorence. In ciuda onorariilor mai mult decat generoase pentru aceasta perioada de criza, dar si a unui cont in care si-au depus obligatiile contractuale de zeci de mii de euro si producatorii filmului Bunraku, unde Silvia a jucat alaturi de Demi Moore si Woody Harrelson, fosta nevasta a lui Tim pare sa nu-si fi asigurat inca un confort financiar demn de invidiat.

Goana sa dupa afaceri profitabile, dupa bani, este reprezentata cat se poate de clar chiar pe prima pagina a site-ului sau de manechin, cantareata de succes si actrita in plina afirmare, unde la loc de cinste troneaza o reclama la firma sa de imobiliare. Carcotasii de serviciu din lumea showbizz-ului au comparat aceasta gafa de imagine cu bancul care starneste ilaritate ori de cate ori este spus la sezatorile misogine – “blonda sexy, 90-60-90, ochi albastri, frumoasa, desteapta, fara obligatii matrimoniale, vand excavator!”
***
NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!

Exit mobile version