Opinia Timisoarei

BARFE: Electoratul PP-DD Timis a dat buzna la casieria partidului pentru a incasa „taxa” de vot

Propulsat pe esichierul politic prin intermediul tubului catodic si a unor promisiuni utopice din partea liderilor nationali, PP-DD trebuie sa faca fata, in aceasta perioada, cererilor de recompensare venite din partea electoratului elodian.

Inca din prima zi dupa scrutinul electoral si anuntarea rezultatelor finale, sediul PP-DD Timis din zona Pietei 700 a fost luat cu asalt de sustinatorii lui Dan Diaconescu, care au dat buzna la casierie pentru a-si incasa cei 20.000 de euro promisi de catre „lichidatorul” ciocoilor vechi si noi.

www.jurnalul.ro

Sursele noastre din staff-ul partidului violet ne-au transmis ca oamenii cu ganduri de imbogatire au fost intampinati cu calm si, dupa multumirile de rigoare pentru votul din „duminica robului”, trimisi acasa pentru a mai astepta cateva zile.

„Banii inca nu au sosit de la Bucuresti!”, a fost explicatia servita tuturor celor ce voiau sa plece de la partid mai bogati cu 20.000 de euro, reprezentantii diaconescului neindraznind sa deconspire „eurocacealmaua” nici macar in cel de-al 12-lea ceas.

Analistii politici de conjunctura apreciaza ca trezirea electoratului violet, ca reactie la euro-promisiunea neonorata, ar putea sa provoace – in perspectiva alegerilor parlamentare din toamna acestui an – implozia procentelor PP-DD si folosirea telecomenzii pentru trecerea electoratului pe alt canal…

_______________________________________________

NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!

Exit mobile version