Opinia Timisoarei

BARFE: Doamna subprefect de Timis, Liliana Onet, nu stie ce inseamna MAI, dar vrea sa-i dea afara pe toti subalternii… prefectului

Prima zi de munca la Prefectura Timis, in pozitia de subprefect, a fost una interesanta pentru Liliana Onet, proaspat numita in functie, din partea PNL Timis. Nici nu si-a preluat bine biroul din Palatul Administrativ, ca si-a si imbunatatit bagajul de cunostinte generale.

Dupa ce Mircea Bacala a fost eliberat din functie de Victor Ponta, care ezita, pare-se,  sa-l numeasca in loc pe „vehiculatul”  Eugen Dogariu,  asadar, in lipsa unui prefect, doamna Liliana Onet a decis ca trebuie sa se ocupe indeaproape de toate treburile Prefecturii Timis. Zis si facut.

La prima ora a diminetii, s-a prezentat la post si i-a informat pe subalternii care activeaza la Cancelarie ca nu mai are nevoie de ajutorul lor, lasand sa se inteleaga ca vor trebui sa-si vada de drum cat mai repede.

Nu inainte insa ca doamna subprefect sa consulte niste documente. Mare i-a fost uimirea Lilianei Onet cand a descoperit pe niste acte mentiunea „MAI”. Intrigata ca nu reusea sa dadea de cap acronimului, a exclamat: „Ce-o mai inseamna MAI”?

Raspunsul a venit imediat din partea unuia dintre truditorii de la Cancelarie: doamna subprefect, este prescurtarea de la Ministerul Administratiei si Internelor… Adica, angajatorul dvs, a adaugat el printre dinti.

_______________________
NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!

Exit mobile version