Opinia Timisoarei

BARFE! Dilema lui Robu: Commando Viola sau Viticola Facebook?

TIMISOARA. Aproape coplesit de gandul ca gruparea de liga secunda ACS Poli-Recas a ramas fara suporteri, dupa ce drukerii alb-violeti au infiintat si inscris in campionat echipa de fotbalisti ASU Poli Timisoara, primarul Nicolae Robu a apelat la o metoda exotica in tentativa de a readuce lumea in Peluza Sud.

Convins de sfatuitorii de taina ca ar exista dragoste de inchiriat chiar si dupa campania electorala, noul gospodar sef al urbei a postat un anunt pe Facebook, in care avertizeaza ca tocmai a purces la infiintarea unei galerii de fotbal, iar cei ce accepta sa fluture steagul alb-negru la meciuri sa bifeze ca vor sa fie sefi de grupare sau simpli membri cu petarde la purtator.

Nu stim cu exactitate cate like-uri a primit initiativa disperata a lui Nicolae Robu, insa carcotasii de la porumbei au tras, deja, concluzia ca folosirea unei retele de socializare pentru a incropi o galerie, mai cu seama o galerie de anvergura celei care o insoteste pe ASU Poli chiar si in cele mai indepartate catune din judet, nu este altceva decat o sfidare cinica a spiritului alb-violet, care a domnit intotdeauna peste fotbalul de pe Bega.

Un nou Commando Viola Ultra Curva Sud nu poate sa apara prin mijlocirea Facebook, intrucat – parafrazandu-l pe unul dintre cei mai iubiti dintre pamanteni – unde dragoste nu e, nimic nu e! Pe cand in tribunele stadionului flamuri alb-negre pe care sa scrie raspicat „Facebook suntem noi!”?

***

NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!

Exit mobile version