Opinia Timisoarei

BARFE: Deputatul Alin Popoviciu, incantat ca si-a gasit numele pe o sticla de bautura racoritoare

TIMISOARA. A vrut sa interzica vanzarea Coca-Cola pentru ccopii si adolescentii care nu au implinit varsta de 18 ani, insa s-a bucurat ca un copil atunci cand si-a vazut numele scris pe o sticla de bautura racoritoare.

Mai in gluma, mai in serios, deputatul Alin Popoviciu a spus ca sticla de Coca-Cola pe care scrie cu litere de-o schioapa numele sau, „Alin”, contine o bautura bio, fara E-uri.

Remarcati ca am baut din acest suc, dar nu l-am baut pe tot„, a spus deputatul, prezentandu-le in acelasi timp, ziaristolor sticla de Coca Cola. Apoi a venit si cu explicatiile de rigoare: „Am primit de la prieteni o sticla de Coca-Cola cu numele meu. Nu am stiut de aceasta campanie, am crezut ca din cauza initiativei mele a  aparut numele meu pe sticla„, a mai spus deputatul.

Sticla de Coca-Cola cu numele „Alin” pe ea a stat pe tot parcursul conferintei de presa pe masa deputatului.

Alin Popoviciu a initiat un proiect legislativ care prevede interzicerea vanzarii Coca-Cola pentru minori. Acest proiect se afla inca in dezbatere in Parlament.

***
NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!

Exit mobile version