Opinia Timisoarei

BARFE: De unde vin pasarelele primarului Timisoarei Nicolae Robu?

Cum de unde vin pasarelele? De la Robu, vestitul primar al Timisoarei, care ne-a obisnuit cu tot felul de idei, care mai de care mai… inovatoare.

Surse bine conspirate in „frunzisul“ administratiei locale ne-au ciripit ca ideile primarului nu-s chiar… ideile primarului. Cum vine asta? Se pare ca edilul-sef Nicolae Robu se inspira de la dezbaterile pe teme de urbanism organizate in cadrul Primariei.

Mai exact, de la specialistii care participa la ele. Pai sa dam numai un exemplu: dupa cum ne-a soptit o pasarica, ideea construirii unui Muzeu al stiintei si Tehnicii pe 10 hectare in Timisoara a venit de la rectorul Universitatii de Stiinte Agricole, domnul Paul Parsan, care a propus Primariei un parteneriat pentru deschiderea acestuia. Si Pac! Intaiul Gospodar al urbei a scos pieptul inaintea ziaristilor si s-a infoiat mai ceva ca un paun ca sa le dea vestea cea mare, cum ca „am un nou proiect pentru Timisoara…

Cine stie cine i-a ciripit primarului despre infiintarea unui Institut Multicultural al Primariei sau chiar despre amenajarea showului de apa, muzica si lumini pe Bega! De-ar aduce pasarelele acestea si niste bani…

***
NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!

Exit mobile version