Opinia Timisoarei

BARFE: Cu freza de nunta la o sedinta a Prefecturii Timis. Cin’ sa fie Ileana Cosanzeana din Palatul Administrativ?

TIMISOARA. Sefii de la institutiile deconcentrate din Timis au fost chemati la o sedinta de Colegiu Prefectural. Nimic deosebit, mai ales ca aceasta sedinta se petrece lunar. Lume multa, rapoarte plicticoase. Si totusi…

In vreme ce se revarsau cifre peste cifre, iar auditoriul parea deja plictisit, cei prezenti priveau cu insistenta spre unul din colturile incaperii.

Una dintre participante atragea ochiadele ca un magnet. Si nu prin luarile de cuvant in cadrul sedintei. O tanara sfioasa parea ca se pregatise intens pentru intrunirea de la Palatul Administrativ. Ca sa fie sigura de reusita, trecuse cu siguranta pe la un coafor cu staif. Aceasta pentru ca avea parul aranjat ca pentru o petrecere de nunta unde planuia cu certitudine sa eclipseze mireasa, si-au spus in barba cativa dintre barbatii care au studiat-o indelung.

Cateva buclisoare se intrezareau din „aranjament”, pregatite parca sa lase loc catorva floricele decorative, iar acestea erau continuate de o codita impletita cu maiestrie, mai potrivita pentru o tinuta flower-power, din fotografiile parintilor care n-au ratat Woodstock-ul, decat deux-piece-ului gri si sobru.

Tanara, despre care nimeni nu a reusit sa afle cine este, nu a scos nicio vorbulita in sedinta de la Prefectura judetului, dar a reusit sa iasa in evidenta si sa adune destui admiratori. Cu totii asteapta ca cineva sa o recunoasca pe Ileana Cosanzeana, sa ofere un nume, o adresa, un numar de telefon…

***

NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!

Exit mobile version