Opinia Timisoarei

BARFE: Candidatul, comemorarile si… cimitirele din Timisoara

Nu mai au niciun Dumnezeu! – suduia din toti rarunchii o batranica in Cimitirul Banatul din Timisoara zilele trecute pe cand trecea de un grup de „politicieni“ care se raspandisera pe la morminte sa faca… curatenie.

Pai, daca Ziua Mortilor e taman in preajma campaniei electorale, de ce sa nu profitam, par sa-si fi spus viitorii candidati in lupta pentru obtinerea unui fotoliu de parlamentar de Timisoara. Si?

Ce face zilele astea alegatorul credincios? Merge la cimitir sa mai curete buruienile. Atunci, hai sa-l intalnim si sa-l convingem. Asa se face ca mai multi candidati si-au pus fetele pioase, au insfacat niste sapaligi si si-au facut de lucru prin cimitirele din Timisoara straduindu-se sa intre in vorba cu lumea.

Pentru seara zilei de 1 noiembrie, Sarbatoarea Tuturor Sfintilor, candidatii s-au organizat deja si vor lua din nou la picior cimitirele, vor aprinde lumanari si se vor ruga fierbinte pentru votanti constiinciosi si in numar mare la urne in 9 decembrie.

***
NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!

Exit mobile version