Opinia Timisoarei

BARFE: Candidat surpriza la sefia Aeroportului International Timisoara?

Pregatit sa preia din nou sefia Aeroportului International Timisoara, dupa o asteptare de aproape trei ani in culisele social-democratiei locale, Dan Idolu a avut surpriza, zilele trecute, sa afle ca nu alearga singur in cursa pentru castigarea acestei functii, ci ca a aparut un contracandidat surpriza.

Fostul director operational Cristian Caragui, specialist cu patalama in aeronave si trafic aerian, licentiat al Facultatii de Inginerie Aerospatiala, si-a depus o candidatura serioasa  pentru preluarea postului detinut, in prezent, de Cornel Samartinean, mai cu seama ca prestatia sa pe aeroport, in aceasta iarna geroasa, a fost apreciata de toti operatorii aerieni.

In aceste conditii, tocmai cand – in biroul politic al PSD Timis – se pregatea votarea viitoarei echipe de conducere de la aeroport, in frunte cu Dan Idolu, lucrurile au fost temperate si se asteapta rezultatul alegerilor locale. La aceasta amanare a contribuit faptul ca Cristian Caragui este un specialist in domeniu si are carnet de membru PSD din 1997.

_______________________________________________

NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!

Exit mobile version