Opinia Timisoarei

BARFA! Magda Ciumac si-a gasit fericirea la Timisoara si s-a casatorit cu un om de afaceri, patron de restaurante?

Celebra Magda Ciumac, pe care insomniacii o urmareau, in urma cu cativa ani pe micile ecrane la o faimoasa televiziune ce functiona intr-o garsoniera, pare sa isi fi gasit fericirea in bratele unui timisorean.

In urma cu aproximativ doi ani, Magda s-a despartit de nu mai putin celebrlul Tolea, sotul sau, a obtinut custodia copilului si s-a mutat in Timisoara, departe de lumina reflectoarelor. Pare sa se fi acomodat foarte bine in orasul de pe malurile Begai si deseori poate fi vazuta prin mall. [CODUL SAPTAMANII: 123]

Putini stiu insa ca Magda Ciumac si-a gasit, in acest oras, si fericirea. O dovedeste, mai nou, si pagina sa de Facebook. De ceva vreme, Magda Ciumac se mai numeste si Rain. Cel putin pe Facebook… Gura targului sustine ca frumoasa s-ar fi logodit, daca nu chiar casatorit, cu un om de afaceri cunoscut in Timisoara, Andrei Rain, care are mai multe restaurante de succes. Extrem de discreta, aceasta n-ar fi vrut sa faca prea multa valva in jurul acestor momente emotionante. Mai mult, continua sa locuiasca singura cu cel mic, in acelasi bloc in care s-a stabilit cand a venit la Timisoara.

Surse bine camuflate in sanul comunitatii din cartierul timisorean in care isi creste linistita copilul si isi vede de viata ei sustin ca omul de afaceri este extrem de indragostit,  vine aproape zilnic la usa Magdei cu buchete imense de flori si chiar o insoteste cand isi ia pustiul de la scoala, semn ca au o relatie foarte stransa si frumoasa.

***

NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!

Exit mobile version