Opinia Timisoarei

Barbatii din Timisoara, facuti de rasul Europei! Ce cauta o tanara de 25 de ani si nu gaseste?

TIMISOARA. Timisorencele stau rau cu dragostea? Orasul Timisoara a ajuns „faimos” in Marea Britanie, dupa ce o tanara de doar 25 de ani ar fi postat un anunt care a socat utilizatorii de Facebook. Adelina, o fata din Timisoara, ar fi scris pe reteaua de socializare ca-si cauta un barbat si ca-l plateste ca sa-i faca un copil.

Povestea ei a ajuns in The Mirror, una dintre cele mai citite publicatii din Marea Britanie.

Jurnalistii de la The Mirror scriu ca tanara ar fi scris pe Facebook urmatorul anunt: „femeie 25 ani caut barbat dispus sa ma lase insarcinata in schimbul a 500 de euro”. Motivul? Adelina, autoarea statusului de pe Facebook, ar fi prea independenta pentru o relatie, asa ca vrea un copil pe care sa-l creasca singura.

„Adelina Albu, 25, din Timisoara, vestul Romaniei, a postat pe Facebook o reclama prin care cauta un potential tata biologic care sa-i cedeze toate drepturile parentale ei. Pretinde ca nu este interesata de un prieten sau de un sot, deoarece barbatii sunt foarte imaturi. Adelina a scris in reclama ca nu este o problema sa intalnesti barbati, dar este o problema sa intalnesti unul care sa vrea un copil”, scriu cei de la The Mirror.

„Pentru 500 de euro tu te distrezi, eu ma aleg cu un copil”, ar fi scris tanara in anunt, completand ca „barbatii sunt imaturi si foarte egoisti”.

„Sunt o femeie matura, independenta si vreau un copil, nu un barbat care se comporta ca unul”, ar mai fi spus Adelina.

Comentariile la postarea acesteia nu au intarziat sa apara, asa ca tanara, care se prezinta a fi din Timisoara, are deja pretendenti. Unii i-au scris ca vor sa-i ofere un copil si fara sa fie platiti pentru asta.

Mai mult decat atat, fata si-a facut si o pagina pe Facebook, unde tine legatura cu potentialii… clienti.

Citeste aici stirea din The Mirror

Exit mobile version