Opinia Timisoarei

Barbati ridicati de politisti, la Timisoara, dupa ce au fluturat un pistol in fata unui taximetrist. Video

TIMISOARA. Doi barbati din Timisoara au fost ridicati de politisti, dupa ce au scos un pistol in fata unui taximetrist.

CITESTE SI: Un barbat si doua femei au murit si alta persoana a fost ranita, dupa ce un autoturism a intrat sub un TIR, pe Autostrada Vestului

Soferul masinii povesteste ca i-a luat pe cei doi la o cursa, iar in timp ce se aflau in masina au fluturat un pistol in fata lui si au spus ca vor omoari pe cineva.

Dupa ce barbatii au coborat din masina, taximetristul a sunat la 112, iar apoi i-a urmarit pe cei doi, pana cand un echipaj de politie a ajuns la ei. Imediat, oamenii legii i-au pus la pamant si i-au incatusat, apoi i-au dus la sectie, pentru audieri.

Politistii timisoreni au fost sesizati de catre un barbat cu privire la faptul ca, intr-un taxi, 2 barbati manevreaza o arma. Cei doi barbati, in varsta de 43 si 53 de ani, au fost identificati si urmeaza sa fie sanctionati contraventional cu amenda cuprinsa intre 2001-5000 lei, conform Legii 295/2004 privind regimul armelor si munitiilor, pentru portul si folosirea armelor neletale in locuri publice.
Ca masura complementara, arma neletala a fost confiscata„, au declarat pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

Pistolul pe care il aveau cei doi este unul de tip airsoft.

 

Exit mobile version