Opinia Timisoarei

Barbat ucis de o piatra funerara in Cimitirul Eroilor din Timisoara! Placa s-a prabusit peste el

TIMISOARA. Descoperire macabra in Cimitrul Eroilor din Timisoara! Trupul neinsufletit al unui barbat a fost gasit strivit de o piatra funerara. Cadavrul a fost descoperit de doi trecatori in aceasta dimineata, care au anuntat imediat politia.

In aceasta dimineata politistii sectiei 5 au fost sesizati despre faptul ca in Cimitirul Eroilor a fost gasit fara viata un barbat. La fata locului s-a deplasat de urgenta o echipa operativa. Ajunsi la fata locului politistii au stabilit ca decesul barbatul ar fi survenit dupa ce o piatra funerara ar fi cazut peste el. Barbatul are 76 de ani, este din Timisoara si a fost dat disparut de familie inca de duminica„, a declarat pentru www.opiniatimisoarei.ro  Andreea Cinteza, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Timis.

Se pare ca barbatul a fost la sfarsit de saptamana la cimitir sa aprinda o lumanare la capataiul unei rude. Atunci s-a petrecut nenorocirea. Cel mai probabil, omul s-a dezechilibrat la un moment dat si a lovit o placa funerara care era sprijinita in apropierea unei gropi, iar piatra  a cazut peste el prinzandu-l dedesubt.

Trupul batranului se afla deja intr-o stare avansata de putrefactie. Din primele cercetari facute la fata locului anchetatorii spun ca este vorba doar de un accident.

Exit mobile version