Opinia Timisoarei

Barbat taiat de viu cu drujba de un individ, dupa o reglare de conturi, langa Timisoara. UPDATE: Declaratia criminalului. Video

TIMISOARA. Un barbat a murit, dupa ce a fost taiat de viu cu drujba de un individ care a intrat peste el si copiii lui, in casa.

CITESTE SI: Primul spital din Timisoara care interzice accesul vizitatorilor, dupa declararea epidemiei de gripa

S-a intamplat noaptea trecuta, la Sanandrei, intr-o locuinta in care se afla tatal, doi copii si prietena unuia dintre ei.

 

Deocamdata politistii nu stiu din ce motive, un barbat a taiat mai intai cu drujba usa de la intrarea in locuinta, apoi a patruns in interior. Cei patru locatari au fugit, cand au auzit galagia, iar tatal a apucat sa ajunga pana in spatele gradinii. Acolo a fost prins de individul cu drujba si taiat de viu. Barbatul a decedat, in urma loviturilor.

CITESTE SI: Competitie intre spitalele din Timis. Pot accesa fonduri pentru dotarea cu echipamente 

Unul dintre copii, cel mic, de 14 ani, a reusit sa fuga pe fereastra din spatele casei, insa si-a rupt un picior. El a fost preluat ulterior de o ambulanta si dus la spital.

Vecinii au auzit galagia si au sunat la 112 pentru a alerta autoritatile. In drum spre locuinta familiei atacate, politistii l-au observat pe atacator, cu drujba asupra sa, pe una dintre strazile comunei si l-au retinut urmand a fi audiat. La locuinta barbatului omorat au sosit si criminalistii care acum fac cercetari.

CITESTE SI: Una dintre cele mai impresionante biserici din Timisoara, in continua transformare. Elementul central, orga, va fi renovat 

Cel de-al doilea baiat al barbatului atacat, un tanar de 18 ani si prietena sa au scapat nevatamati.

Vecinii spun ca cel mai probabil a fost vorba despre o reglare de conturi, deoarece in urma cu cateva luni, masinile victimei, doua la numar, au fost sparte cu ciocanul.

Politistii fac acum cercetari pentru a stabili cu exactitate ce s-a intamplat si care a fost povestea din spatele crimei.

UPDATE: Inainte de a fi audiat de politisti, barbatul care a comis crima de la Sanandrei a spus ca in urma cu o seara bause cu victima sa si ca cearta intre ei a pornit de la „o geanta cu droguri”.

Ulterior, in fata politistilor, acesta a declarat ca a fost nemultumit dupa ce cumparase o masina defecta de la victima sa.

Exit mobile version