Opinia Timisoarei

Barbat sfasiat de caini in Gara de Nord din Timisoara. Omul are zeci de muscaturi pe tot corpul. VIDEO!

Barbatul, in varsta de  49 de ani, astepta trenul in Gara de Nord din Timisoara. S-a indepartat putin de peron si a fost atacat de o haita de caini care l-au sfartecat. UPDATE: Barbatul si-a revenit si a povestit, de pe patul de spital,  cumplita intamplare prin care a trecut.

UPDATE: Dupa ce medicii i-au curatat ranile si l-au pansat, barbatul si-a mai revenit.Abia poate sa vorbeasca, dar isi aminteste, cu groaza, de cosmarul prin care a trecut.

“Au tabarat niste maidanezi pe mine si m-au muscat. Era un om si daca nu era omul ala eu as fi mort.” a reusit sa spuna barbatul, aflat acum pe patul de spital.

Sotia lui a venit sa-l vada. Este disperata, pentru ca urmele atacului nu vor putea fi sterse prea usor. Nu stie inca pe cine vor da in judecata pentru cele intamplate, dar este convinsa ca cei vinovati trebuie sa raspunda.

“Am venit la sotul meu sa-l vad in ce stare este, muscat de caini …De cainii maidanezi din Gara de Nord. El trebuia sa vina acasa si tocmai cand a coborat din tren, nu stiu cum  … n-am fost langa el sa vad in ce situatie si cum, l-au apucat maidanezii si l-au rupt. Acum nu stiu, acum merg eu sa vad in ce situatie se afla. Dar nu lasam trebuile asa … Om vedea ce-m face, dar in niciun caz treburile nu le lasam in felul asta, ceva cat de cat sa fie recuperat” a spus, cu lacrimi in ochi, sotia celui atacat de maidanezi.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Fiul barbatului a reusit sa puna, cap la cap, momentele atacului.

“Tata a fost la Jebel, in vizita la niste rude. La intoarcere era in Gara de Nord, astepta trenul de Dudesti.  A plecat de pe peron, nu mult, pana dupa ultimul vagon de acolo si atunci l-au atacat. Medicii care l-au operat mi-au spus sa-i dea Dumnezeu putere, ei n-au mai vazut asa ceva pana acum si ca va ramane marcat pe viata. E muscat pe tot corpul, mai putin pe fata, probabil a reusit sa si-o apere cu mainile. ” a declarat pentru opiniatimisoarei.ro fiul barbatului atacat de caini.

Medicii de la Spitalul Municipal l-au operat pe barbatul sfasiat de caini si spun ca viata lui nu este in pericol, dar  ca acesta va ramane cu urme adanci pe cap si pe corp.

Video-ul nu poate fi incarcat.


Exit mobile version