Opinia Timisoarei

Barbat omorat de tren la Timisoara, dupa ce a trecut cu masina peste calea ferata, fara sa se asigure. VIDEO!

TIMISOARA. Zeci de oameni au ramas blocati intr-un tren ce pleca din Timisoara, dupa ce un sofer neatent a intrat cu Dacia pe calea ferata. Desi mecanicul a claxonat, acesta nu a dat niciun semn ca ar vedea trenul. A murit pe loc, dupa ce un tampon de la locomotiva l-a lovit in cap.

Tragedia s-a petrecut la trecerea de cale ferata de la Giarmata Vii, in apropiere de poligonul Timisoarei. Barbatul venea la Timisoara cu Dacia si nu s-a asigurat sa vada daca vine sau nu vreun tren. A avut ghinionul sa dea peste un Personal care numai ce plecase din Timisoara, pana la Remetea Mica. Trenul a luat masina din plin si a tarat-o aproape 100 de metri.

La fata locului au fost chemati pompierii de la Descarcerare, care s-au chinuit zeci de minute sa-l scoata pe sofer din fiarele contorsionate ale masinii.

Mecanicul povesteste ca mergea cu 60/h, dar Dacia i-a intrat pur si simplu in fata si nu a mai putut s-o evite. Unul dintre tampoanele locomotivei l-a lovit fix in cap pe soferul ghinionist. Un martor a vazut tot accidentul si spune ca l-a auzit pe mecanic cand a tras cu claxonul, dar soferul nu a reactionat deloc.

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version