Opinia Timisoarei

Barbat lovit cu salbaticie de un talhar, dupa ce l-a surprins pe nemernic cand i-a spart masina, la Timisoara

TIMISOARA. Un tanar de 30 de ani a fost atacat de un individ pe care l-a prins in timp ce ii controbaia prin masina parcata pe o strada din nordul Timisoarei.

CITESTE SI: Biciclist omorat de trenul Timisoara – Iasi

Barbatul a coborat din bloc pana la masina parcata pe strada Liege. Cand a ajuns in apropierea autoturismului, l-a vazut pe un individ care tocmai patrunsese in autoturismul sau si cauta bunuri in interior. A vrut sa il prinda, insa cel care sparsese masina avea o bata asupra lui si l-a lovit in cap si peste picioare, dupa care a luat-o la sanatoasa.

Barbatul s-a ridicat de la pamant, a pus mana pe telefon si a sunat la 112. Un echipaj al politiei a ajuns imediat la fata locului, iar dupa ce victima le-a facut o descriere a talharului, oamenii legii au inceput sa il caute.

La scurt timp, politistii au dat de urma agresorului, pe Calea Aradului. Talharul are 36 de ani si a fost dus pentru 24 de ore in Arestul Politiei. Cercetarile continua pentru a afla daca barbatul a mai savarsit si alte infractiuni.

UPDATE: Talharul de 36 de ani a fost dus in fata judecatorilor, care au luat decizia sa il trimita dupa gratii pentru urmatoarele 30 de zile.

Exit mobile version