Opinia Timisoarei

Barbat in stare grava la Timisoara dupa un scandal. A fost lasat sa moara pe marginea drumului

Un barbat se zbate intre viata si moarte dupa ce s-a certat cu un altul cu 11 ani mai tanar. Agresorul a fost retinut de politisti.

CITESTE SI: O caruta de bani amenda. Zeci de mii de euro au de scos din buzunare cei care si-au lasat in paragina cladirile la Timisoara 

Scandalul a avut loc in urma cu o saptamana in localitatea aradeana Secusigiu. Un barbat in varsta de 40 de ani si un tanar de 29 de ani s-au intalnit si au inceput sa discute. La un moment dat, din motive ramase inca necunoscute s-au luat la cearta. Barbatul mai tanar s-a enervat atat de tare incat a pus mana pe o cheie si l-a lovit in pe rivalul mai in varsta.

Barbatul a cazut la pamant, iar atacatorul a aruncat cheia si si-a vazut de treburile lui. Victima a fost gasita de un vecin la aproape 3 ore dupa ce a fost lovita. Omul a sunat imediat la 112, iar medicii au ajuns rapid la fata locului. Barbatul lovit a fost trimis apoi la Timisoara, unde se afla inca in coma.

La o saptamana de la eveniment, politistii au reusit sa dea de urma atacatorului, un tanar din satul Munar, care apartine de comuna Secusigiu, scrie glsa.ro.

Exit mobile version