Opinia Timisoarei

Barbat cazut de la 10 metri inaltime, intr-un siloz. Misiune de salvare dificila a pompierilor. Foto

Un barbat s-a prabusit in gol aproximativ 10 metri, intr-un siloz al preparatiei miniere Coroesti – Vulcan, din judetul Hunedoara, iar pompierii au fost chemati sa il salveze, insa misiunea lor a fost una extrem de dificila.

CITESTE SI: Cel mai ghinionist hot din Timisoara. Prins de doua ori la furat in nici 24 de ore 

Salvatorii au reusit sa ajunga la barbatul care s-a prabusit in gol printr-o galerie de aerisire care comunica cu baza silozului. Odata ajunsi, pompierii i-au montat barbatului un guler cervical si au reusit sa il extraga cu ajutorul unei targi.

Barbatul, in varsta de 43 de ani a fost constient, dar in stare de soc si acuza dureri in piept. A fost preluat de un echipaj de la Ambulanta si transportat la spital, la Petrosani. Sotia acestuia a suferit si ea un atac de panica si a fost asistata de pompierii paramedici.

In operatiunea de salvare au fost implicate doua echipaje ale Detasamentului Petrosani cu o autospeciala mixta dotata cu echipamente performante de descarcerare si iluminat, pecul si cu o ambulanta SMURD. De asemenea, avand in vedere mediul ostil in care s-a petrecut evenimentul a fost alertata si echipa de alpinisti a ISU Hunedoara si un echipaj al Salvamont Hunedoara.

Din primele date se pare ca nu este vorba despre un accident de munca.

Exit mobile version