Opinia Timisoarei

Barbat bagat in spital de o bucata de tencuiala ce i-a cazut drept in cap! S-a desprins de pe o cladire din Timisoara!

TIMISOARA. Un barbat a fost ranit si transportat de urgenta la Spitalul Municipal, dupa ce a fost lovit in cap de o bucata de tencuiala desprinsa de pe o cladire din Timisoara.

CITESTE SI: Demolari intr-una dintre pietele mari din Timisoara! Incepe schimbarea la fata? 

A fost un barbat care a fost ranit. La sosirea noastra barbatul era deja preluat de o ambulanta SAJ. Noi am procedat la degajarea elementelor de constructie cu pericol de cadere„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Bogdan Mutu, purtatorul de cuvant al ISU Banat.

Politia Locala s-a deplasat imediat la locul accidentului, pe strada Paris din Timisoara, si urmeaza sa dea amenzi proprietarilor.

CITESTE SI: Atentie! Se premiaza cele mai frumoase fotografii si filme despre Timisoara! Cum te inscrii in concurs? 

Un echipaj de la Politia Locala Timisoara s-a deplasat imediat pe strada Paris, iar acum, alaturi de celelalte forte de interventie aflate la fata locului, identifica proprietari care vor fi amendati, potrivit unei hotarari de consiliu local. Pentru ca nu exista o asociatie de prorietari in imobilul respectiv, se va proceda la amenda tuturor proprietarilor„, a declarat Dana Seracin, purtatorul de cuvant al Politiei Locale Timisoara.

Amenda este cuprinsa intre 500 si 1000 de lei.

Exit mobile version