Opinia Timisoarei

Barack Obama implineste 52 de ani. Cum isi petrece ziua de nastere presedintele SUA

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, care duminica implineste 52 de ani, si-a inceput weekendul jucand golf cu prietenii, dupa care s-a deplasat la resedinta de vacanta de la Camp David.

Obama a parasit Casa Alba sambata la ora 8.00 (15.00, ora Romaniei), relativ devreme, mergand la Baza aeriana Andrews din Maryland. Acolo a jucat golf, dupa care a fost dus cu elicopterul la resedinta de la Camp David, situata tot in Maryland, la 100 de kilometri nord-vest de Washington, DC, in Muntii Catoctin.

inainte de a pleca de la Casa Alba, consilierii prezidentiali i-au transmis cele mai noi informatii despre potentialul complot organizat de reteaua terorista Al-Qaida, situatie pe fondul careia Washingtonul a emis o avertizare de calatorie la nivel global si a inchis, duminica, 21 de misiuni diplomatice din Orientul Mijlociu.

Casa Alba a precizat ca presedintele a jucat patru runde de golf cu prieteni din Hawaii si din Chicago, precum si cu unii angajati de la Presedintie. Printre prieteni s-au numarat Bobby Titcomb, Mike Ramos, Marty Nesbitt si Eric Whitaker. Angajatii invitati au fost Marvin Nicholson, bucatarul Sam Kass si Reggie Love, fost consilier pe probleme politice.

Exit mobile version