Opinia Timisoarei

Banii Consiliului Judetean Timis, blocati! O parte din consilieri nu vor sa dea inapoi Guvernului cele 2 milioane de lei

TIMISOARA. Consilierii judeteni, in ultima sedinta de plen din acest mandat, au decis ca nu vor da inapoi cele 2 milioane de lei primiti de la Guvern in luna aprilie. In consecinta, conturile CJT vor fi blocate in Trezorerie.

In ultima sedinta de plen din acest mandat, consilierii judeteni au decis ca nu vor da inapoi banii primiti de la Guvern, in luna aprilie. Este vorba despre suma de doua milioane de lei.

Inainte de exprimarea voturilor, consilierii judeteni au discutat daca este sau nu oportuna inapoierea acestei sume de bani.

M-as bucura sa mearga banii la pensionarii din Timis, dar nu in 2013, ci in acest an. Sau am putea sa ii ducem la Buzias, la centrul care a ars recent. Am trimis ieri o echipa de la investitii care va evalua pagubele„, a spus Constantin Ostaficiuc, liderul CJT.

E o masura luata de Guvern si sunt convins ca o parte din bani vin si in Timis. Nu va faceti griji pentru banii ce vor veni in Timis, am luat legatura si pentru centrul din Buzias„, a spus si Titu Bojin, liderul consilierilor PSD din CJT.

Proiectul a fost votat cu 17 voturi pentru, 11 impotriva si 4 abtineri, insa nu a intrunit numarul necesar de voturi pentru a fi adoptat.

Reprezentantii USL au hotarat ca banii sa se intoarca la Bucuresti, in vreme ce reprezentantii PNTCD si ai PDL au vrut sa ii pastreze.

Fiind ultima sedinta de plen din acest mandat, presedintele CJT le-a multumit colegilor sai pentru colaborare.

Totodata, fiecare consilier judetean a primit si cate un cadou inedit din partea conducerii CJT. Caricaturistul Stefan Popa Popa’s le-a oferit cate un portret desenat chiar in timpul sedintei.

Exit mobile version