Opinia Timisoarei

‘Banda de urgenta e a mea si depasesc cum vreau pe ea’. Tupeul unui sofer pe centura, la Timisoara. Video

TIMISOARA. Depasiri in serie pe banda de urgenta. Un sofer, prea grabit sa astepte un moment prielnic pentru a respecta regula, a bagat spaima in alti conducatori auto aflati in trafic.

CITESTE SI: ‘Poate acum inteleg si imbecilii’. Primarul Nicolae Robu, dezlantuit, dupa ce un stalp s-a prabusit sub povara cablurilor agatate de un camion, la Timisoara 

S-a intamplat miercuri seara, la orele 18.50, pe soseaua de Centura a Timisoarei, dinspre Dumbravita catre Giarmata Vii – Aeroport.

Soferul unui Audi a fost surprins pe cand se apucase sa depaseasca alte masini direct pe banda de urgenta. Ceilalti conducatori auto s-au speriat si au tras de volan sa-i faca loc, de teama ca nu cumva sa faca un accident.

Imaginile ne-au fost trimise de un cititor opiniatimisoarei.ro, caruia ii multumim.

Si pe mine m-a deasit prin dreapta. M-am speriat, am tras stanga sa il evit. Cand m-a depasit pe mine era cat pe ce sa loveasca un alt participant la trafic, care la randu-i s-a speriat de el. De altfel, se vede cum si conducatorul auto din fata lui e nevoit sa traga de volan. Uite-asa se intampla accidente din cauza unor inconstienti„, a spus pentru opiniatimisoarei.ro soferul care a filmat intreaga scena.

Imaginile de mai jos nu mai au nevoie de niciun comentariu.

Daca ati fost martorii unui eveniment sau ai unei situatii neobisnuite care ar putea deveni subiect de stire, contactati-ne la redactie@opiniatimisoarei.ro sau pe contul nostru de Facebook

Exit mobile version