Opinia Timisoarei

Bancuri si imagini cu palmierii lui Robu din Timisoara! Vezi cele mai tari glume si comentarii facute de timisoreni: „Din pacate eu nu o sa vad palmierii, pentru ca circul cu metroul!”

TIMISOARA. Au ras in hohote si s-au apucat sa comenteze si chiar sa nascoceasca glume ori bancuri pe seama primilor palmieri cumparati de primarul  Timisoarei Nicolae Robu si asezati deja in sensul de la Modex.

Vezi mai jos poze senzationale trucate de timisoreni cu mult umor si imaginatie!
Sau cum TIMISOARA a devenit PALMISOARA
🙂
)

Dupa ce www.opiniatimisoarei.ro  a anuntat in premiera in aceasta dimineata  instalarea palmierilor in plin centrul orasului, timisorenii au umplut astazi retelele de socializare unde au comentat fie cu naduf, fie cu umor ultima achizitie a Primariei Timisoara. Care vine la scurta vreme dupa ce primarul Nicolae Robu a anuntat ca vrea sa le faca timisorenilor metrou.

CITESTE SI: Nicolae Robu umple Timisoara de palmieri. Primele plante exotice au fost puse in centrul orasului. VEZI FOTO!

Vezi mai jos cateva dintre cele mai savuroase comentarii de pe internet la adresa palmierilor din Timisoara!

Din pacate eu nu o sa vad palmierii pentru ca circul cu metroul 🙁„, a scris un timisorean pe Facebook.

Mie imi este clar de ce s-au pus palmierii! Aici vor veni bietii papagali carora Robu le-a dat drumul in parcul Botanic vara trecuta„, a spus un alt comentator pe internet.

Bun venit in insulele Timisoara, cu palmieri fructiferi, pasaje de ici colo,metrou plin mlastina si terase-n parcurile din oras. Live the dream!!” , spune un alt timisorean pe FB.

Daca pune palmieri, o sa faca umbra gropilor si nu se mai vad asa de bine :))„, scrie altul.

Asta ii romanu isi cumpara BMW si moare de foame…..„, scrie un timisorean revoltat.

I-as sugera domnului Robu sa puna palmierii in fiecare groapa din Timisoara, asa le putem evita la timp„, adauga altul.

Eu propun mutarea pietei sub pamant in apropierea viitoarei statii de metrou care va trece pe acolo si la suprafata sa fie plin de palmieri„, creioneaza un alt comentator o imagine „idilica” a centrului Timisoarei.

Multumiri primarului. eu ma marit vara asta si ma saturasem de pozele clasice din Parcul Rozelor. Acum vor crede neamurile care nu vin la nunta ca am facut petrecerea in Caraibe„, a adaugat o viitoare mireasa pe Facebook.

URMEAZA AFACEREA CROCODILU’ UNDE SUNT PALMIERI(EGIPT) SUNT SI… CROCODILI. PE BEGA AR FI SUPER. SI O PLAJA DE NISIP DE LA NISSA ADUS SI PUS PE MARGINEA BEGHEIULUI..„, noteaza la comentarii un alt timisorean.

Cred ca am descoperit misterul. Palmierii din centrul Timisoarei au fost adusi probabil pentru a onora memoria lui Johnny Weissmüller, primul Tarzan, care s-a nascut aici pe 2 iunie 1904…„, spune un timisorean pe retelele de socializare.

Dragi cititori  ai www.opiniatimisoarei.ro, va invitam sa adaugati si alte poante savuroase in josul paginii, la sectiunea de comentarii!

Pe Facebook au aparut si o sumedenie de imagini cu Timisoara, peste care au fost adaugati palmieri. In viziunea celor de la pagina Robu taie panglica, Timisoara s-a transformat in Palmisoara!

Un cititor ne-a facut o surpriza si a transformat pana si sigla opiniatimisoarei.ro! Iata ce-a iesit!

Tot pe Facebook a aparut si stema Timisoarei, dar intr-o alta ipostaza. Nu lipsesc insa palmierii!

Exit mobile version