Opinia Timisoarei

Bancomatul din Timisoara care ofera bani ‘la liber’, printr-un loc ascuns. Unde e ‘comoara’ si cine s-a servit din cel mai darnic ATM

TIMISOARA. Luni la randul a luat bani din acelasi bancomat al unei banci din Timisoara, aflat in zona Garii de Nord, fara sa foloseasca vreun card.

CITESTE SI: Fratia drifturilor la Timisoara. Ce nebunie pe zapada, in noapte. Cai putere din 3 judete 

Vorbim de un tanar de 28 de ani care a reusit sa fure o multime de bani din acelasi ATM, pana cand politistii de la Investigatii Criminale l-au incatusat.

ATM-ul e amplasat in incinta unui supermarket, astfel ca partea din spate este complet asezata in magazin.

Bancomatul, care avea cel mai probabil o defectiune majora, scotea bani printr-o fanta laterala, atunci cand vreun client il accesa din fata, de la panoul de comenzi.

Paznicul supermarketului a observat prin septembrie anul trecut ca tot ies pe acolo bancnote si s-a servit pana aseara, cand politistii de la Investigatii Criminale l-au prins in flagrant. Tanarul tocmai aduna 300 de lei iesiti prin fanta laterala.

Hotul ar fi adunat astfel peste 14.000 de lei, spun anchetatorii.

CITESTE SIAcesta este recidivistul care a ingrozit Timisoara. A batut cu salbaticie, cu un scaun, o femeie, pe care a jefuit-o. Ce le-a spus talharul politistilor? Are acasa 2 copii. Foto si video 

Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore si dus in Arestul IPJ Timis. Va fi cercetat pentru furt calificat.

Exit mobile version