Opinia Timisoarei

Bancomat de criptomonede furat la Timisoara dintr-un mall. A fost filmat momentul. Video

TIMISOARA. Lovitura spectaculoasa la Timisoara unde un bancomat de criptomonede a fost luat pe sus si furat dintr-un mall.

CITESTE SI: Copil ranit luat cu elicopterul SMURD si dus la Timisoara, dupa un accident langa Cosava. Foto 

Aparatul a fost sustras vineri seara, in jurul orei 21.00, de un tanar in varsta de 19 ani de pe un hol al centrului comercial.

Acesta a scos dispozitivul din priza, l-a asezat pe un transpalet si l-a carat la masina, inainte de ora de inchidere a magazinului. Le-a spus paznicilor ca este de la serviciul de mentenanta si ca duce aparatul la service.

Proprietarii bancomatului de criptomonede, o firma de brokeraj, si-au dat seama abia sambata de disparitia aparatului si au anuntat politia.

In urma vizionarii imaginilor de pe camerele de supraveghere, ofiterii de la investigatii criminale au reusit cu usurinta sa dea de urma hotului. L-au gasit intr-o casa din localitatea aradeana Vinga.

Politistii au gasit si o parte din prada, dar si bancomatul abandonat pe un camp din apropiere, inca cu peste 127.000 de lei in el. Tanarul nu reusise sa sparga toate casetele cu bani din aparat.

In urma investigatiilor efectuate, s-a stabilit ca a fost cauzat un prejudiciu in valoare de 286.000 de lei, 236.000 de lei reprezentand suma de bani aflata in bancomat, iar 50.000 de lei reprezinta valoarea bancomatului.

Cu prilejul depistarii, s-au recuperat 52.500 de lei, dintre care 44.000 de lei asupra banuitului, iar 8.500 de lei au fost gasiti ingropati in gradina imobilului de domiciliu.

De asemenea, pe un camp in apropierea localitatii Vinga, a fost depistat bancomatul sustras, in urma examinarii constandu-se faptul ca, in interiorul acestuia, se mai aflau 127.700 de lei. In total, politistii au reusit recuperarea a 180.200 de lei, 55.800 de lei nefiind recuperati„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Hotul a fost dus in Arestul Politiei, urmand sa fie prezentat duminica judecatorilor.

Anchetatorii incearca sa inteleaga de ce s-au activat atat de tarziu sistemele de securitate ale aparatului.

UPDATE: Tanarul a fost plasat sub control judicia pentru o perioada de 60 de zile.

Exit mobile version