Opinia Timisoarei

Banciu le ataca pe Teo si pe Andreea Marin: ‘Teo n-a fost niciodata o frumusete si nici prea culta n-a fost, Andreea Marin a sarit de la unul la altul’

Nicio vedeta nu a scapat de aciditatea lui Radu Banciu, prezentatorul emisiunii „Lumea lui Banciu”. Intr-un conflict continuu cu vedetele din România, moderatorul B1 TV nu are nicio problema de a-si spune punctul de vedere, fara a-i pasa ca deranjeaza.

Radu Banciu a vorbit din nou despre Andreea Marin sau Teo Trandafir, doua din cele mai iubite vedete din Romania. intrebat intr-un interviu acordat evz.ro pe cine place mai mult dintre Teo, Ramona Badescu sau Andreea Marin, Banciu a declarat: „Nu-mi place niciuna. Le stiu, dar nu m-am uitat niciodata la emisiuni. Teo a avut o perioada in care era mai comestibila. Dar, dupa parerea mea, nu sunt niste persoane culte, niste persoane citite. Ce sa te inspire la asemenea femei? Teo n-a fost niciodata o frumusete, nu te puteai uita la ea ca sa te atraga. Prea culta niciodata n-a fost. Ea are asa… o flecareala de suprafata. Care este si la Livia Dila, la Corina Danila sau la Andreea Raicu. Celelalte citeau de pe prompter si uita-te ce viata au. Au sarit de la unul la altul…

Banciu a adaugat: „Andreea Marin care ne dadea noua lectii de morala si ma injura pe mine la propriul meu post de televiziune… astia sunt oameni care sa te impresioneze? M-ar impresiona daca ar avea carisma. in afara de Tuca si de Calinescu, care intr-adevar erau carismatici si aveau verb, nu m-a impresionat nimeni de la televizor. La ei intr-adevar ma uitam cu placere, pentru ca aveai ce sa vezi. Chiar si Andrei Gheorghe mi s-a parut subtire, nu era ce pretindea„.

Rivalul lui Mircea Badea a incheiat: „Lumea nu stie ce inseamna televiziune. Te uiti la Varciu sau la Adelina Pestritu… Televiziunea nu ar trebui sa promoveze asa ceva. Ar trebui sa existe niste valori, sa existe o ierarhie”.

Exit mobile version