Opinia Timisoarei

Banatenii care s-au declarat ‘traci’ la frontiera cu Ungaria si s-au baricadat in masina. Familie cu 3 copii, din Timis, retinuta

TIMIS. Incident la frontiera cu Ungaria, duminica seara. O familie cu 3 copii a fost retinuta de autoritatile din tara vecina pe cand voia sa intre in Romania pe la Nadlac 2.

CITESTE SI: Fara petreceri de Revelion in acest an. Mesajul premierului pentru romanii care vor sa se intoarca acasa de sarbatori 

Oamenii au declarat la vama ca sunt ‘traci’, ca se intorc in tara in care s-au nascut si au refuzat sa prezinte politistilor de frontiera maghiari documentele. Mai mult, parintii si cei 3 copii s-au baricadat in masina. Politistii ungari au cerut sprijinul colegilor romani si au reusit sa deschida portierele autoturismului care avea scris ‘Tracia’ pe placutele de inmatriculare, noteaza lugojinfo.ro.

Politistii de frontiera au fost nevoiti sa il imobilizeze pe soferul de 35 de ani. La verificarea in baza de date s-a stabilit ca cei cinci se intorceau din Danemarca si in urma cu cativa ani locuiau in Matnicu Mic, comuna Fardea, din Timis.

Cei cinci au fost retinuti de autoritatile maghiare pentru verificari suplimentare, deoarece nu au putut prezenta nici un document de identitate al lor sau al masinii, adultii aratand doar niste hartii fara valoare care nu pot inlocui actele de identitate. Intregul incident a fost transmis live pe o retea de socializare.

Exit mobile version