Opinia Timisoarei

Banatenii au dominat cu autoritate Campionatele Nationale de tenis sub 14 ani! Vezi ce clasari au avut!

Celebra zgura rosie a oferit din nou sansa tinerilor campioni ai Timisoarei sa se remarce. De aceasta data la Campionatele Nationale sub 14 ani, care s-au disputat la Bucuresti, dar unde timisoarenii de la Sport 4 Fun au fost „fruncea”.

Marea speranta a tenisului timisoarean, Nini Dica s-a impus in proba de dublu, luand astfel aurul national alaturi de partenereul sau obisnuit, Filip Jianu de la Dinamo. Cei doi au jucat si finala de simplu, la finele caruia Jianu s-a impus in maximum de seturi.
Nini mai are anul acesta doua distinctii nationale, aur la simplu si dublu, la campionatele indoor, iar alaturi de Jianu a castigat cel mai important turneu rezervat juniorilor de pana in 14 ani, in Franta.

La fete a fost chiar o dominare si mai clara a Timisoarei. La dublu, Andreea Velcea si Smaranda Corneanu au luat argintul, iar o alta timisoreanca, Alessia Ciuca – bronzul, insa la simplu finala a fost 100% timisoreana. Corneanu a trecut de Velcea in doua seturi, iar viitorul tenisului banatean suna extrem de bine.

De duminica, la Bucuresti, incepe un nou turneu puternic, international, cu tablou de 128 de pozitii, ca la Roland Garros, iar sportivii de la Sport 4 Fun Timisoara vor fi cu siguranta printre protagonisti.

Exit mobile version