Opinia Timisoarei

Banateni cu suflet mare l-au salvat pe Rocky. Cainele a fost inapoiat proprietarului. Foto

TIMISOARA. Intamplare mai putin obisnuita intr-o comuna mare din Banat. Un caine a ramas captiv intr-un canal de scurgere a apelor pluviale.

CITESTE SI: Sarbii din Banat se pregatesc de sarbatoare. Vor aprinde badnjak-ul, in Ajunul Craciunului, si incep petrecerile

Rocky s-a jucat toata ziua, pana cand, din neatentie, a ajuns in canal. Nu a mai reusit sa iasa de acolo singur. Stapanul lui, l-a tot cautat, iar intr-un final l-a gasit in locul unde se blocase. Barbatul a incercat sa il salveze pe Rocky, insa totul a fost in zadar. S-a intamplat in comuna Eftimie Murgu din Caras Severin.

CITESTE SI: Mii de credinciosi la Catedrala Mitropolitana din Timisoara, de Boboteaza. Au venit dupa Agheasma Mare. Foto

Un echipaj de la Garda de Interventie Bozovici a fost chemat deindata si a ajutat la scoaterea cainelui. Rocky si stapanul lui au fost cei mai fericiti, ca sunt din nou impreuna.

***

Daca ati fost martorii unui eveniment sau ai unei situatii neobisnuite care ar putea deveni subiect de stire, contactati-ne la redactie@opiniatimisoarei.ro sau pe contul nostru de Facebook.

Exit mobile version