Opinia Timisoarei

Banat Girls pierde la scor de tenis pe terenul Bistritei. Urmeaza primul meci din Cupa Romaniei

TIMISOARA. Banat Girls Comlosu Mare nu a pus mari probleme Gloriei Bistrita in prima deplasare a formatiei timisene din play-out-ul campionatului.

Inceputul de meci a fost echilibrat, banatencele incercand sa se apere compact si sa iasa cu mingi lungi pe contraatac, insa formatia ardeleana s-a aparat exact si nu le-a oferit culoare fetelor lui Liviu Ivasuc. Deschiderea de scor a venit dupa 13 minute de joc. Denisa Hategan a faultat-o in careu pe Bianca Sandu, iar centralul Baban a aratat punctul cu var. A executat Oana Negrea, iar scorul a devenit 1-0.

In minutul 31, Corina Colibaba a deposedat-o pe Gabriela Ivancescu, a centrat in fata portii, iar Diana Negrusa, nemarcata, a trimis in poarta timiseana. Pana la pauza Gloria a mai inscris o data, tot dupa o patrundere a Corinei Colibaba. Ea a patruns in careu si, dupa ce portarul Vogt le-a blocat si pe ea, si pe Negrusa, mingea a ajuns la Paula Agu, care a stabilit scorul pauzei, 3-0.
In repriza a doua, la 8 minute de la reluare, ardelencele au facut 4-0, tot din penalty, si tot prin Oana Negrea.

In minutul 72, Banat Girls a reusit golul de onoare, dupa o pasa printre aparatoarele Gloriei si o cursa de 30 de metri a Larisei Grigore.

Dupa alte 4 minute, Gloria a refacut ecartul de 4 goluri, dupa golul semnat de Colibaba, si ea la prima reusita in Superliga. Scorul final a fost stabilit de fostul varf al lui Banat Girls, Bianca Ienovan, care a inscris pentru 6-1.

In runda viitoare, Banat Girls va juca pe teren propriu, cu ACS Targu Mures, in 6 aprilie.

Pana atunci, formatia timiseana va disputa la mijlocul saptamanii viitoare, primul meci din Cupa Romaniei, in deplasare, cu Universitatea Olimpia Cluj.

 

Exit mobile version