Opinia Timisoarei

Baietii de la Parazitii ii injura ca la usa cortului pe Guess Who si pe Marius Moga! Vezi un VIDEO incredibil!

Scandal in showbiz. Baietii de la Parazitii s-au enervat pe Marius Moga si pe Guess Who. Intr-un interviu acordat unui blogger, Cheloo si Ombladon il injura rau de tot pe 2 dintre cei mai apreciati cantareti autohtoni. Asta desi erau prieteni la catarama.

Dupa ce Guess Who si-a facut un nume, a uitat de unde a plecat, spun baietii de la Parazitii! Cheloo si Ombladon au acordat un interviu pentru site-ul hiphopblog.ro, in care au dat cartile pe fata si au „sters pe jos” cu Guess Who.

„O sa-mi bag p**a in Guess Who intr-o zi. Ma ma p*s pe el si-l bat cand vrea muschiul lui. Guess Who este pi*da mea, sa se stie! Nu ma mai pot abtine. Daca le facem noi o piesa, o sa iasa pe strada cu cosul de gunoi in cap. Asta ca,… cum era ma, invatacelul si-a intrecut maestrul? Am si p**a mai mare, e imposibil!”, a spus Cheloo.

Ombladon a fost in asentimentul colegului sau si a criticat si felul cum Guess Who a ales sa se promoveze, cantand alaturi de Marius Moga. „Eu cand o sa vreau o pi*da pe refren, o sa-l iau pe Moga”, a rabufnit si Ombladon.

Exit mobile version