Opinia Timisoarei

Baie la copca langa Timisoara. Aproximativ 20 de temerari s-au avantat in apele reci ca gheata. Imaginile distractiei la 0 grade Celsius. Video

TIMISOARA. Putina nebunie, mult curaj, provocarea de a-si depasi limitele si foarte multa gheata au fost ingredientele unui eveniment petrecut langa Timisoara. Baia la copca, devenita deja traditionala la Timisoara in ianuarie, s-a anuntat pe Facebook, iar toti cei care au vrut sa-si testeze indrazneala au fost asteptati la o balta din comuna Giroc.

Aproximativ 20 de curajosi, femei si barbati deopotriva, au raspuns invitatiei si s-au adunat pe malul apei, care era inghetata bocna, in conditiile in care termometrele aratau in jurul a 0 grade Celsius.

Inainte de a se aventura in apa rece, amatori de senzatii tari s-au apucat de exercitii de respiratie, pentru a se pregati sa inoate in apa inghetata.

Odata ce si-au relaxat trupurile, temerarii au intrat, rand pe rand, in ‘piscina’ amenajata cu cateva minute inainte. Iar pentru o atmosfera deosebita la marginea lacului au ars tortele.

Nu-i prea rece, pare la inceput, dar te obisnuiesti. Nu ne gandim ca e rece, respiram si gata„, a spus unul dintre curajosii inotatori.

Cand iesi din apa, deja te-ai incalzit„, a spus o alta tanara care a inotat la 0 grade Celsius.

O senzatie pe care n-am trait-o niciodata, e fantastic. Am spart bariera„, a spus o alta femeie.

Chiar vineri, unul dintre participantii la eveniment, si-a sarbatorit ziua de nastere, astfel ca la finalul inotului la copca, a asigurat tuica si vinul fiert, pentru ca toata lumea sa se incalzeasca.

Video: George Stefanita

Exit mobile version