Opinia Timisoarei

Baiat de 16 din Timis, prins beat la volan, fara permis de conducere si cu masina furata

TIMIS. Intamplare de film langa Lugoj. Politistii au avut o surpriza, noaptea trecuta, dupa o urmarire in trafic de cativa kilometri.

CITESTE SI: ‘E nedrept, este un abuz’. Timisoreanul care a blocat un ghiseu ANAF sa-si plateasca o amenda in 2 kilograme de monede. Video 

Un echipaj de Politie a incercat sa opreasca o masina, pentru un control de rutina, pe strada Huniade din Lugoj, insa soferul, in loc sa opreasca, a accelerat. Imediat agentii au pornit in urmarirea autoturismului si chiar au solicitat ajutorul colegilor lor. In cele din urma, soferul fugar a fost blocat pe DN68A de politistii din Faget.

Cand s-au apropiat, politistii au avut parte de o adevarata surpriza. La volan se afla un adolescent de 16 ani care, evident, nu avea permis pentru nicio categorie de vehicule, iar masina pe care o conducea fusese furata de la o ruda.

Politistii l-au testat si cu aparatul etilotest, rezultand o valoare de 0,57 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Pe numele baiatului a fost intocmit dosar penal pentru furt, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fara a detine permis si conducere sub influenta alcoolului.

Totodată, acesta a fost amendat cu 500 de lei, pentru nerespectarea interdictiilor privind libera circulatie in pandemie de COVID, avand in vedere ca evenimentul a avut loc noaptea trecuta, in jurul orei 00.30, cand ar fi trebuit sa fie in casa.

Exit mobile version