Opinia Timisoarei

Baiat cu trotineta pe contrasens, mort dupa ce a fost lovit de masina. Soferul avea alcoolemie de peste 1 la mie si a fugit de la locul accidentului

Digi24

Un copil de 15 ani, care circula cu trotineta pe contrasens, pe o strada din Pancota, judetul Arad, a murit dupa ce a fost lovit de o masina. Soferul a fugit de la locul accidentului, dar ulterior s-a prezentat la sediul Politiei.

CITESTE SI:  Vor fi desfiintate 2 dintre cele 4 sensuri giratorii intre Timisoara si Giroc. Cele ramase vor fi largite

In urma testarii cu aparatul etilotest a rezultat ca acesta bause bine de tot.

„In seara zilei de 8 septembrie a.c., in jurul orei 23:45, politistii orasului Pancota au fost sesizati despre un eveniment rutier.Din primele cercetari, s-a constatat ca un minor de 15 ani, in timp ce se deplasa cu o trotineta electrica, pe contrasens, a fost accidentat de un autoturism, care ulterior a plecat de la fata locului.La scurt timp dupa accident, la sediul politiei s-a prezentat un barbat de 35 de ani, care a declarat ca ar fi condus autoturismul, in care se mai afla un barbat de 40 de ani, amandoi din Pancota, existand suspiciuni cu privire la veridicitatea celor declarate. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat ca barbatul de 40 de ani avea o imbibatie alcoolica de 1,02 mg./l. alcool pur in aerul expirat, fiind dispusa recoltarea de probe biologice in, ambele cazuri”, a transmis IPJ Arad.

In urma investigatiilor politistii din Pancota, si politistii criminalisti, au stabilit ca cel care a condus autoturismul este barbatul de 40 de ani, iar la controlul autoturismului, in locuri ascunse, au fost gasite un amortizor pentru arma si un cartus de arma de foc, nepercutat.

Adolescentul lovit de masina a fost transportat cu rani grave la spital, insa s-a stins in bratele medicilor.

Soferul a fost retinut pentru 24 de ore, pentru ucidere din culpa, conducere sub influenta alcoolului, parasirea locului accidentului fara incuviintarea politiei, modificarea locului accidentului fara incuviintarea politiei si nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

Barbatul va fi prezentat magistratilor Judecatoriei Ineu, cu propunere de arestare preventiva.

 

Exit mobile version