Opinia Timisoarei

Baiat batut in parc ziua in amiaza mare de o gasca de tineri, la Timisoara. Copilul are pierderi de memorie

TIMISOARA. Scene teribile intr-un parc din Timisoara duminica seara. Un baiat de 16 ani a fost batut cu pumnii si cu picioarele de alti tineri, care apoi au fugit.

CITESTE SI: Avem constructor. Se redeschide santierul pentru largirea la 4 benzi a drumului Timisoara – Dumbravita – Autostrada Vestului, lotul 2. Lucrari de peste 14 milioane de euro

Totul s-a intamplat in jurul orelor 18.00, in Parcul Adolescentei din vecinatatea Scolii Gimnaziale 25, in apropiere de Sectia 2 Politie.

Din pricina loviturilor, copilul a suferit pierderi de memorie, sustine mama acestuia, care incearca sa afle daca a fost totusi cineva martor la cele petrecute.

Nimeni nu a facut nimic. Copilul nu a stiut sa ajunga acasa, l-au adus 2 prieteni de-ai lui.
Momentan e cu pierdere de memorie, nu isi aminteste nimic din ce s-a intamplat.
Sunt in stare de soc. Am fost la politie si spital„, a scris mama baiatului pe Facebook in speranta ca va aduna mai multe informatii legate de agresiune. Nici prietenii care l-au adus acasa pe copil nu au putut spune mare lucru despre cele petrecute.

Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili cu precizie ce s-a intamplat.

La data de 19 martie 2023, in jurul orei 18:00, politistii Sectiei 2 Timisoara fost sesizati cu privire la faptul ca un tanar in varsta de 16 ani ar fi fost agresat fizic de catre alti doi tineri, in timp ce se afla intr-un parc din proximitatea strazii Cosminului din Timisoara.

In acest caz a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infracțiunii de lovire sau alte violente, in care se efectuează cercetari pentru stabilirea tutoror cauzelor si imprejurarile producerii incidentului, precum și identificarea și tragerea la răspundere penală a persoanelor implicate„, au spus pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

In aceeasi zona, saptamana trecuta un alt copil, de 15 ani, a fost atacat pe strada Aron Cotrus, la ora 10.00 dimineata. A fost lovit cu pumnul in fata de un tanar de 18 ani, care i-a luat o borseta si telefonul mobil si l-a amenintat cu bataia daca va povesti cuiva ce s-a intamplat. Politistii insa au reusit dupa numai cateva ore sa-l gaseasca. A fost dus direct in arest si e cercetat pentru talharie.

CITESTE SICopil atacat pe strada la Timisoara. A fost jefuit aproape de o sectie de politie

Exit mobile version