Opinia Timisoarei

Avocata prinsa in flagrant cu ‘spaga’, saltata de DNA dintr-un restaurant din centrul Timisoarei. Pentru ce erau banii?

UPDATE: Dupa mai multe ore de audieri la sediul DNA Timisoara, avocata Ramona Joldes a fost retinuta de procurori pentru 24 de ore. Ea isi va petrece noaptea in arest. In cursul zilei de marti, femeia va ajunge in fata judecatorilor de la Curtea de Apel Timisoara care vor decide daca avocata va fi cercetata in continuare in stare de libertate sau va sta in urmatoarele 29 de zile dupa gratii.

Femeia e anchetata pentru trafic de influenta, dupa ce a fost prinsa in flagrant de procurorii DNA Timisoara pe cand primea bani de la un barbat caruia ii promisese ca va aranja cu judecatorii obtinerea unor sentinte favorabile in cateva dosare aflate pe rolul instantelor timisene. Barbatul insa a decis sa o denunte.

______________________

TIMISOARA. Ar fi promis ca ‘rezolva’ niste dosare, iar pentru asta a cerut o suma importanta de bani. Este vorba de o avocata din Timisoara care a fost retinuta de procurorii DNA Timisoara in urma unui flagrant.

Flagrantul a fost pus la cale intr-un restaurant din centrul Timisoarei, unde avocata s-a intalnit cu un barbat de la care ar fi primit 12.000 de lei.

Avocata Ramona Joldes din Baroul Bucuresti ii promisese ca va ‘aranja’ cu judecatorii pentru a primi sentinte favorabile in cateva dosare aflate pe rolul instantelor timisene.

Astazi, din suma ceruta initial, femeia ar fi primit cea de-a treia transa de bani de la clientul ei, care insa a decis sa mearga la procurorii DNA. Acestia au organizat flagrantul si au prins-o pe avocata Ramona Joldes in timp ce primea banii. Femeia a fost condusa la audieri la sediul Directiei Anticoruptie si va fi cercetata pentru trafic de influenta.

 

Avocata a pretins unei persoane, sub pretextul ca transmite mai departe la un magistrat, suma de 16.500 lei, din care astazi (luni- n.r.) a luat 12.000 de lei. In alte doua randuri luase deja cate o mie de lei. I-a promis persoanei respective ca ii va rezolva dosare pe care le avea pe rol la instantele si parchetele din Timisoara”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro seful DNA Timisoara Tamas Schiffbeck.

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version